Wednesday, December 30, 2009

How Restore deleted Google gmail blog

For those who accidentally deleted their Google account or deleted Google account because they forgot their Blogger account is tied to the Google account, but now want to restore access to Blogger, do not give up hope.

If you want your Google account restored, please go to Accounts Help contact form as soon as possible.

Anda Sudah Baca Yang Ini? :

15 komentar:

Klik Here To Show All Comment


Dhana/戴安娜 Wednesday, December 30, 2009 9:03:00 AM  

aslmkum wr.wb
pertamaxxxx iya ga ya???oh jadi hapsusin gitu tah???lha kalo dah paten layaknya dah banyak yng akses itu gimana?good luck ya

khusnul Wednesday, December 30, 2009 9:42:00 AM  

Mbak dhana sama mas rizky nih kok rukun selalu ya?aku jadi ingin berkumpul blogwalking bersama.

Btw keep semangat dan selamat tahun baru 2010m.
semoga semua baru.

Japan-toys Wednesday, December 30, 2009 10:35:00 AM  

Oww.. kontak ke googlenya ya =(
Nice info.

pengumpulblog Wednesday, December 30, 2009 1:18:00 PM  

salam sob...begitu ya. Terima kasih atas tunjuk ajar serta seida berbagi ilmu untuk kita semua.

jhonson blog Wednesday, December 30, 2009 1:46:00 PM  

owww .... just that way?. and what should be expressed?.

mercon Wednesday, December 30, 2009 2:02:00 PM  

aduh kirain ada trik nya... ternyata tanya ma google jg :)

wallgame Wednesday, December 30, 2009 2:04:00 PM  

hu uh ni, aku kirain ada triknya. hehehe

numpang mejeng ya non

blog zone Wednesday, December 30, 2009 2:29:00 PM  

wehehe..itu sih sy juga sdh tau mas, thanks ya

Rock Thursday, December 31, 2009 1:47:00 AM  

Dek, mbah google sudah update pagerank lagi??? aku tadi iseng2 ngecek di www.prchecker.info & www.mypagerank.net koq PR ku 3 ya? perasaan PR ku 2

LL Thursday, December 31, 2009 1:50:00 AM  

Ini blog ku yg baru berumur 2 bln PR 2, bener ga ini??? wahhh,,, jgn2 www.prchecker.info & www.mypagerank.net lagi kacau ini...

Upex Thursday, December 31, 2009 1:52:00 AM  

Atau malah aku sendiri yang kacau gara2 semalaman ga tidur ya??? hahaha...

Post a Comment

newer page older page home
top